Košík

  1. 1.
    0574167 - ÚČL 2024 CZ cze J - Článek v odborném periodiku
    Kudlová, Klára - Leška, R.
    Zpráva z kolokvia Karel Čapek.
    [Report from the Karel Čapek colloquium.]
    Česká literatura. Roč. 71, č. 3 (2023), s. 378-381. ISSN 0009-0468. E-ISSN 2571-094X
    Institucionální podpora: RVO:68378068
    Klíčová slova: colloquium * Karel Čapek * Továrna na Absolutno
    Obor OECD: Specific literatures
    Impakt faktor: <0.1, rok: 2023 ; AIS: 0.106, rok: 2023
    Způsob publikování: Open access
    Web výsledku:
    https://kramerius.lib.cas.cz/uuid/uuid:d1f66e60-9e6c-4a14-9f8f-e73e63555c8e
    Trvalý link: https://hdl.handle.net/11104/0344504
     
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    Zpráva z kolokvia Karel Čapek.pdf179.7 KBVydavatelský postprintpovolen
     
  2. 2.
    0585671 - ÚCHP 2025 RIV NL eng J - Článek v odborném periodiku
    Kurfiřt, Martin - Hamala, Vojtěch - Beránek, J. - Červenková Šťastná, Lucie - Červený, Jakub - Dračínský, Martin - Bernášková, Jana - Spiwok, V. - Bosáková, Z. - Bojarová, Pavla - Karban, Jindřich
    Synthesis and unexpected binding of monofluorinated N,Nʹ-diacetylchitobiose and LacdiNAc to wheat germ agglutinin.
    Bioorganic Chemistry. Roč. 147, June 2024 (2024), č. článku 107395. ISSN 0045-2068. E-ISSN 1090-2120
    Grant CEP: GA ČR(CZ) GA23-05146S; GA MŠMT(CZ) LTC20052; GA MŠMT(CZ) LM2023055
    Grant ostatní: MEYS(XE) CA18103
    Výzkumná infrastruktura: e-INFRA CZ II - 90254
    Institucionální podpora: RVO:67985858 ; RVO:61388971 ; RVO:61388963
    Klíčová slova: fluorinated carbohydrates * chemical synthesis * wheat germ agglutinin * ELLA
    Obor OECD: Organic chemistry; Organic chemistry (UOCHB-X); Organic chemistry (MBU-M)
    Impakt faktor: 4.5, rok: 2023 ; AIS: 0.66, rok: 2023
    Způsob publikování: Omezený přístup
    DOI: https://doi.org/10.1016/j.bioorg.2024.107395
    Trvalý link: https://hdl.handle.net/11104/0353359
     
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    0585671.pdf34.6 MBAutorský postprintvyžádat
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.