Košík

  1. 1.
    0580587 - MBÚ 2024 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
    Ahuja, V. - Singh, A. - Paul, D. - Dasgupta, D. - Urajová, Petra - Gosh, Sounak - Sing, Roshami - Sahoo, Gobardhan - Ewe, Daniela - Saurav, Kumar
    Recent Advances in the Detection of Food Toxins Using Mass Spectrometry.
    Chemical Research in Toxicology. Roč. 36, č. 12 (2023), s. 1834-1863. ISSN 0893-228X. E-ISSN 1520-5010
    Institucionální podpora: RVO:61388971
    Klíčová slova: solid-phase extraction * okadaic acid * mycotoxin analysis * shellfish toxins * rapid detection * lc-ms/ms * icp-ms * identification * health * ochratoxin
    Obor OECD: Medicinal chemistry
    Impakt faktor: 4.1, rok: 2022
    Způsob publikování: Open access
    https://pubs.acs.org/doi/10.1021/acs.chemrestox.3c00241
    Trvalý link: https://hdl.handle.net/11104/0349351
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.