Košík

  1. 1.
    0366957 - MBÚ 2012 RIV DE eng M - Část monografie knihy
    Cajthaml, Tomáš - Svobodová, Kateřina
    Chapter 11: Biodegradation of Aromatic Pollutants by Ligninolytic Fungal Strains.
    Microbial Degradation of Xenobiotics. Heidelberg: Springer-Verlag Berlin Heidelberg, 2011 - (Singh, S.), s. 291-316. ISBN 978-3-642-23788-1
    Grant CEP: GA ČR GA525/09/1058; GA ČR GAP503/10/0408
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z50200510
    Klíčová slova: PAHs * PCBs * ligninolytic fungi
    Kód oboru RIV: EE - Mikrobiologie, virologie
    DOI: https://doi.org/10.1007/978-3-642-23789-8_11
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0201769
     
  2. 2.
    0574879 - FGÚ 2024 RIV CH eng J - Článek v odborném periodiku
    Čajka, Tomáš - Hricko, Jiří - Rudl Kulhavá, Lucie - Paučová, Michaela - Nováková, Michaela - Fiehn, O. - Kuda, Ondřej
    Exploring the Impact of Organic Solvent Quality and Unusual Adduct Formation during LC-MS-Based Lipidomic Profiling.
    Metabolites. Roč. 13, č. 9 (2023), č. článku 966. ISSN 2218-1989. E-ISSN 2218-1989
    Grant CEP: GA MZd(CZ) NU20-01-00186; GA MZd(CZ) NU22-02-00161; GA ČR(CZ) GA20-21114S; GA MŠMT(CZ) LTAUSA19124; GA MŠMT(CZ) LX22NPO5104; GA ČR(CZ) GA21-00477S
    Grant ostatní: AV ČR(CZ) LQ200111901
    Program: Prémie Lumina quaeruntur
    Výzkumná infrastruktura: e-INFRA CZ - 90140
    Institucionální podpora: RVO:67985823
    Klíčová slova: lipidomics * metabolomics * liquid chromatography * mass spectrometry * method development * solvent quality * adduct formation * MS/MS annotation * misidentification * lipids
    Obor OECD: Analytical chemistry
    Impakt faktor: 3.5, rok: 2023 ; AIS: 0.837, rok: 2023
    Způsob publikování: Open access
    Web výsledku:
    https://www.mdpi.com/2218-1989/13/9/966DOI: https://doi.org/10.3390/metabo13090966
    Trvalý link: https://hdl.handle.net/11104/0344811
     
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    23_0075_0574879.pdf52.4 MBVydavatelský postprintpovolen
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.