Košík

  1. 1.
    0572028 - NHU-C 2024 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
    Bogliacino, F. - Charris, R. - Codagnone, C. - Folkvord, F. - Gaskell, G. - Gómez, Camilo - Liva, G. - Montealegre, F.
    Less is more: information overload in the labelling of fish and aquaculture products.
    Food Policy. Roč. 116, April (2023), č. článku 102435. ISSN 0306-9192. E-ISSN 1873-5657
    Institucionální podpora: Cooperatio-COOP
    Klíčová slova: fish * label * information overload
    Obor OECD: Applied Economics, Econometrics
    Impakt faktor: 6.5, rok: 2022
    Způsob publikování: Open access
    https://doi.org/10.1016/j.foodpol.2023.102435
    Trvalý link: https://hdl.handle.net/11104/0342862
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.