Košík

  1. 1.
    0565148 - SOÚ 2024 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
    Kolářová, Kateřina - Stöckelová, Tereza - Senft, Lukáš
    Disability and the (dysbiotic) gut: Sensing, tasting and knowing with food.
    Sociology of Health & Illness. Roč. 45, č. 6 (2023), s. 1242-1258. ISSN 0141-9889. E-ISSN 1467-9566
    Grant CEP: GA ČR GA20-09830S
    Institucionální podpora: RVO:68378025
    Klíčová slova: Inflammatory Bowel Disease (IBD) * disability * dysbiosis * food * taste * larger-than-human ecologies * microbiome
    Obor OECD: Sociology
    Impakt faktor: 2.9, rok: 2022
    Způsob publikování: Omezený přístup
    https://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/1467-9566.13584
    Trvalý link: https://hdl.handle.net/11104/0336655
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    J_Kolarova K Stockelova Senft_ Disability and the dysbiotic gut Sensing_2023.pdf1173.3 KBVydavatelský postprintvyžádat
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.