Košík

  1. 1.
    0563837 - ÚIACH 2023 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
    Higuera, J. M. - Santos, H. M. - Fernandes de Oliveira, Aline - Nogueira, A. Ri. A.
    Animal and Vegetable Protein Burgers: Bromatological Analysis, Mineral Composition, and Bioaccessibility Evaluation.
    ACS Food Science and Technology. Roč. 1, č. 10 (2021), s. 1821-1829. E-ISSN 2692-1944
    Institucionální podpora: RVO:68081715
    Klíčová slova: bioaccessibility * sample preparation * spectroanalytical techniques * in vitro test
    Obor OECD: Analytical chemistry
    Způsob publikování: Omezený přístup
    Trvalý link: https://hdl.handle.net/11104/0335631
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    0563837.pdf04.2 MBAutorský postprintvyžádat
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.