Košík

  1. 1.
    0556792 - BC 2023 RIV CH eng J - Článek v odborném periodiku
    Mihai, R.A. - Landazuri Abarca, P. - Tinizaray Romero, B. - Florescu, L. - Catana, R. - Kosakyan, Anush
    Abiotic Factors from Different Ecuadorian Regions and Their Contribution to Antioxidant, Metabolomic and Organoleptic Quality of Theobroma cacao L. Beans, Variety Arriba Nacional.
    Plants. Roč. 11, č. 7 (2022), č. článku 976. ISSN 2223-7747. E-ISSN 2223-7747
    Institucionální podpora: RVO:60077344
    Klíčová slova: cocoa beans * health-benefits * anthocyanin * methylxanthines * flavanol * powder * yield * taste * fine flavor * cocoa * Arriba Nacional * soil nutrients * abiotic factors * antioxidant activity
    Obor OECD: Plant sciences, botany
    Impakt faktor: 4.5, rok: 2022 ; AIS: 0.623, rok: 2022
    Způsob publikování: Open access
    Web výsledku:
    https://www.mdpi.com/2223-7747/11/7/976DOI: https://doi.org/10.3390/plants11070976
    Trvalý link: https://hdl.handle.net/11104/0340126
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.