Košík

  1. 1.
    0551286 - BC 2022 RIV MY eng J - Článek v odborném periodiku
    Tan, Jiunn Luh - Wong, D. L. - Ong, M. K.
    Sensory Evaluation of Choy Sum (Brassica chinensis L. var. parachinensis) Grown with Mineral and Organic Fertiliser in Kampar, Perak, Malaysia.
    ASM Science Journal. Roč. 16, č. 921 (2021), č. článku 921. ISSN 1823-6782
    Institucionální podpora: RVO:60077344
    Klíčová slova: consumer perception on organic * food science * organic and conventional vegetables
    Obor OECD: Entomology
    Způsob publikování: Open access
    https://www.akademisains.gov.my/asmsj/?mdocs-file=6620
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0330102
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.