Košík

  1. 1.
    0549499 - ÚEB 2022 RIV NL eng J - Článek v odborném periodiku
    Florencio-Ortiz, V. - Grúz, Jiří - Casas, J.L.
    Changes in the free phenolic acid composition of pepper (Capsicum annuum L.) leaves in response to green peach aphid (Myzus persicae Sulzer) infestation.
    Arthropod-Plant Interactions. Roč. 15, č. 3 (2021), s. 329-336. ISSN 1872-8855. E-ISSN 1872-8847
    Grant CEP: GA ČR(CZ) GA19-00973S
    Institucionální podpora: RVO:61389030
    Klíčová slova: Biotic stress * Capsicum annuum * lc–ms/ms * Phenolic acids * Plant defence * Plant–aphid interaction
    Obor OECD: Biochemical research methods
    Impakt faktor: 2.409, rok: 2021
    Způsob publikování: Open access
    http://doi.org/10.1007/s11829-021-09820-w
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0325492
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    2021_Florencio-Ortiz_ARTHROPOD-PLANT INTERACTIONS_329.pdf1964.2 KBJinápovolen
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.