Košík

  1. 1.
    0206473 - UPB-H 20033012 SIGLE CZ eng A - Abstrakt
    Krištůfek, Václav - Elhottová, Dana - Tříska, Jan - Šustr, Vladimír - Lasák, R. - Kováč, L. - Mock, A. - Luptáčik, P.
    Does the cellular fatty acid and enzyme content of cave bacteria affect the feeding preferences of Enchytraeus crypticus (Oligochaeta, Enchytraeidae)?
    7th Central European Workshop on Soil Zoology. Abstract book. České Budějovice: Institute of Soil Biology AS CR, 2003. s. 37.
    [Central European Workshop on Soil Zoology /7./. 14.04.2003-16.04.2003, České Budějovice]
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z6087904; CEZ:AV0Z6066911
    Klíčová slova: cellular fatty acid * enzyme of cave bacteria * Enchytraeus crypticus
    Kód oboru RIV: EH - Ekologie - společenstva
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0102066
     
     
  2. 2.
    0547870 - FZÚ 2022 RIV CH eng J - Článek v odborném periodiku
    Samal, Sneha Manjaree - Tyc, Ondřej - Čížek, Jan - Klečka, Jakub - Lukáč, František - Molnárová, Orsolya - de Prado, Esther - Weiss, Zdeněk - Kopeček, Jaromír - Heller, Luděk - Šittner, Petr - Chráska, Tomáš
    Fabrication of thermal plasma sprayed NiTi coatings possessing functional properties.
    Coatings. Roč. 11, č. 5 (2021), č. článku 610. E-ISSN 2079-6412
    Grant CEP: GA ČR(CZ) GA20-14114S; GA MŠMT(CZ) EF16_019/0000760; GA MŠMT LM2018110
    Grant ostatní: OP VVV - SOLID21(XE) CZ.02.1.01/0.0/0.0/16_019/0000760
    Institucionální podpora: RVO:68378271 ; RVO:61389021
    Klíčová slova: NiTi * shape memory alloy * thick coating * thermal plasma spraying * functional behavior
    Obor OECD: Condensed matter physics (including formerly solid state physics, supercond.); Materials engineering (UFP-V)
    Impakt faktor: 3.236, rok: 2021
    Způsob publikování: Open access
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0324041
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    0547870.pdf16.7 MBCC LicenceVydavatelský postprintpovolen
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.