Košík

  1. 1.
    0543649 - ÚOCHB 2022 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
    Brewster, J. L. - Pachl, Petr - McKellar, J. L. O. - Selmer, M. - Squire, C. J. - Patrick, W. M.
    Structures and kinetics of Thermotoga maritima MetY reveal new insights into the predominant sulfurylation enzyme of bacterial methionine biosynthesis.
    Journal of Biological Chemistry. Roč. 296, Jan (2021), č. článku 100797. ISSN 0021-9258. E-ISSN 1083-351X
    Institucionální podpora: RVO:61388963
    Klíčová slova: enzyme kinetics * enzyme mechanism * methionine * protein structure * X-ray crystallography
    Obor OECD: Biochemistry and molecular biology
    Impakt faktor: 5.485, rok: 2021
    Způsob publikování: Open access
    https://doi.org/10.1016/j.jbc.2021.100797
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0320836
     

    Vědecká data: RCSB, RCSB
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.