Košík

  1. 1.
    0537893 - FGÚ 2021 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
    Pavlišová, Jana - Horáková, Olga - Kalendová, Veronika - Burešová, Jana - Bardová, Kristina - Holendová, Blanka - Plecitá-Hlavatá, Lydie - Vacková, Šárka - Windrichová, J. - Topolčan, O. - Kopecký, Jan - Rossmeisl, Martin
    Chronic n-3 fatty acid intake enhances insulin response to oral glucose and elevates GLP-1 in high-fat diet-fed obese mice.
    Food & Function. Roč. 11, č. 11 (2020), s. 9764-9775. ISSN 2042-6496. E-ISSN 2042-650X
    Grant CEP: GA ČR(CZ) GA17-11027S; GA ČR(CZ) GA16-08124S
    Institucionální podpora: RVO:67985823
    Klíčová slova: obesity * omega-3 fatty acids * oGTT * incretin hormones * GSIS * glucagon-like peptide-1 * C57BL/6N mice
    Obor OECD: Endocrinology and metabolism (including diabetes, hormones)
    Impakt faktor: 5.396, rok: 2020
    Způsob publikování: Omezený přístup
    https://doi.org/10.1039/D0FO01942A
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0315728
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.