Košík

  1. 1.
    0559864 - ÚFM 2023 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
    Novotná, L. - Chlup, Zdeněk - Jaroš, J. - Částková, K. - Drdlík, D. - Pospíšil, J. - Hampl, A. - Koutná, I. - Cihlář, J.
    Macroporous bioceramic scaffolds based on tricalcium phosphates reinforced with silica: microstructural, mechanical, and biological evaluation.
    Journal of Asian Ceramic Societies. Roč. 10, č. 2 (2022), s. 356-369. ISSN 2187-0764. E-ISSN 2187-0764
    Výzkumná infrastruktura: CzechNanoLab - 90110
    Institucionální podpora: RVO:68081723
    Klíčová slova: Bioceramics * scaffold * calcium phosphate * silica * compressive strength
    Obor OECD: Ceramics
    Impakt faktor: 2.3, rok: 2022 ; AIS: 0.441, rok: 2022
    Způsob publikování: Open access
    Web výsledku:
    https://www.tandfonline.com/doi/full/10.1080/21870764.2022.2053278DOI: https://doi.org/10.1080/21870764.2022.2053278
    Trvalý link: https://hdl.handle.net/11104/0333318
     
  2. 2.
    0536585 - ÚPT 2021 RIV CZ cze L - Prototyp, funkční vzorek
    Radlička, Tomáš - Řiháček, Tomáš - Oral, Martin - Seďa, B. - Vašina, R.
    Annulární clona pro SEM.
    [Annular aperture for SEM.]
    Interní kód: APL-2020-08 ; 2020
    Technické parametry: Pro výrobu byl použitý standardní aperturní strip, který je tvořený nosnou křemíkovou vrstvou pokovenou 200 nm vrstvou Molybdenu. Anulární apertura byla vyrobena pomoci technologie iontového fokusovaného svazku.
    Ekonomické parametry: Funkční vzorek realizovaný při řešení grantu, s předpokladem smluvního využití s vědeckým a ekonomickým přínosem i po jeho ukončení. Kontakt: Mgr. Tomáš Radlička, Ph.D., radlicka@isibrno.cz
    Grant CEP: GA TA ČR(CZ) TN01000008
    Institucionální podpora: RVO:68081731
    Klíčová slova: scanning electron microscope * diffraction * resolution * annular aperture
    Obor OECD: Electrical and electronic engineering
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0314349
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.