Košík

  1. 1.
    0555295 - BÚ 2022 RIV CZ cze L - Prototyp, funkční vzorek
    Vosátka, Miroslav - Baldassarre Švecová, Eva - Fišarová, Lenka - Kaštánek, P. - Vlasáková, B. - Kronusová, O. - Matěj, K.
    Biohnojivo s aplikací do půdy.
    [Soil-applied biofertilizer.]
    Interní kód: FW03010400-V14 ; 2021
    Technické parametry: Biohnojivo složené z mikrobiálních komponentů (symbiotické houby, řasy a bakterie) a abiotických komponentů (vermikompost, biouhel, lignohumáty).
    Ekonomické parametry: Biohnojivo je složeno převážně z odpadní rostlinné biomasy a je tak přínosem budování přírodě blízkého hospodaření, cirkulární ekonomiky a udržitelného rozvoje.
    Grant CEP: GA TA ČR(CZ) FW03010400
    Institucionální podpora: RVO:67985939
    Klíčová slova: biofertilizer * symbiotic mycorrhizal and endophytic fungi * plant growth-promoting rhizobacteria * medicinal herbs * maize
    Obor OECD: Ecology
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0330053
     
     
  2. 2.
    0536580 - ÚJF 2021 RIV GB eng C - Konferenční příspěvek (zahraniční konf.)
    Chudoba, Petr - Borisenko, D. - Chlad, Lukáš - Galatyuk, T. - Guber, F. - Gumberidze, M. - Kugler, Andrej - Lalik, R. - Morozov, S. - Pechenov, V. - Pethukov, O. - Prozorov, Alexandr P. - Rathod, N. - Pietraszko, J. - Reshetin, A. - Rost, A. - Shabanov, A. - Salabura, P. - Svoboda, Ondřej - Tlustý, Pavel
    Commissioning of the electromagnetic calorimeter ECAL of the HADES experiment.
    Journal of Physics: Conference Series. Vol. 1667. Bristol: IOPscience, 2020, č. článku 012007. ISSN 1742-6588.
    [6th FAIR NExt generation ScientistS (FAIRNESS 2019). Genova (IT), 20.05.2019-24.05.2019]
    Grant CEP: GA MŠMT EF16_013/0001677; GA ČR GA13-06759S; GA MŠMT LTT17003; GA MŠMT LM2015049
    Institucionální podpora: RVO:61389005
    Klíčová slova: hadrons * readout systems * beam energies
    Obor OECD: Nuclear physics
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0314343
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.