Košík

  1. 1.
    0531466 - MBÚ 2021 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
    Castan, L. - Bogh, K.L. - Maryniak, N.Z. - Epstein, M.M. - Kazemi, S. - O'Mahony, L. - Bodinier, M. - Smit, J.J. - van Bilsen, J.H.M. - Blanchard, C. - Głogowski, R. - Kozáková, Hana - Schwarzer, Martin - Noti, M. - de Wit, N. - Bouchaud, G. - Bastiaan‐Net, S.
    Overview of in vivo and ex vivo endpoints in murine food allergy models: Suitable for evaluation of the sensitizing capacity of novel proteins?
    Allergy. Roč. 75, č. 2 (2020), s. 289-301. ISSN 0105-4538. E-ISSN 1398-9995
    Institucionální podpora: RVO:61388971
    Klíčová slova: animal models * biomarkers * food allergy
    Obor OECD: Microbiology
    Impakt faktor: 13.146, rok: 2020
    Způsob publikování: Open access
    https://d360prx.biomed.cas.cz:2630/doi/10.1111/all.13943
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0310360
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.