Košík

  1. 1.
    0521378 - MBÚ 2020 RIV CH eng J - Článek v odborném periodiku
    Hrnčířová, Lucia - Machová, V. - Trčková, Eva - Krejsek, J. - Hrnčíř, Tomáš
    Food Preservatives Induce Proteobacteria Dysbiosis in Human-Microbiota Associated Nod2-Deficient Mice.
    Microorganisms. Roč. 7, č. 10 (2019), č. článku 383. E-ISSN 2076-2607
    Grant CEP: GA ČR(CZ) GA15-09518S; GA ČR(CZ) GA17-07332S; GA MZd NV17-31248A; GA MZd(CZ) NV19-03-00179
    Institucionální podpora: RVO:61388971
    Klíčová slova: gut microbiota * gnotobiotic * human microbiota-associated
    Obor OECD: Microbiology
    Impakt faktor: 4.152, rok: 2019
    Způsob publikování: Open access
    https://doi.org/10.3390/microorganisms7100383
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0306017
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.