Košík

  1. 1.
    0518192 - EÚ 2020 CZ eng R - Recenze
    Slavková, Markéta
    Krajiny prostřených i prázdných stolů. I. Evropská gastronomie v proměnách staletí [Recenze].
    [Landscapes of Set and Empty Tables. I. European Gastronomy throughout the Centuries [Review].]
    [JEDLIČKOVÁ, B. (ed.); LENDEROVÁ, M. (ed.); KOUBA, M. (ed.); ŘÍHA, I. (ed.).: Krajiny prostřených i prázdných stolů. I. Evropská gastronomie v proměnách staletí. [Landscapes of Set and Empty Tables. I. European Gastronomy throughout the Centuries]. Univerzita Pardubice 2016. ISBN 978-80-7560-026-4]. Lidé města. Univerzita Karlova v Praze. Roč. 21, č. 2 (2019), s. 269-271. ISSN 1212-8112
    Institucionální podpora: RVO:68378076
    Klíčová slova: food * catering * history of gastronomy * Europe
    Obor OECD: Antropology, ethnology
    https://lidemesta.cuni.cz/LM-1119-version1-review.pdf
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0303360
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.