Košík

  1. 1.
    0532082 - ÚCHP 2021 DE eng A - Abstrakt
    Asadzadeh, Behnaz - Bouzidi, Hichem - Ondráček, Jakub - Schwarz, Jaroslav - Ždímal, Vladimír
    Hygroscopicity of secondary organic marine aerosol- Mixtures of Organic and Inorganic Components.
    Index of Authors. Köln: GAeF Gesellschaft für Aerosolforschung e.V., 2020. ISBN N.
    [European Aerosol Conference - EAC 2020. 31.08.2020-04.08.2020, Aachen]
    Institucionální podpora: RVO:67985858
    Klíčová slova: hygroscopicity * experimental hygroscopic growth * analyzer
    Obor OECD: Meteorology and atmospheric sciences
    Web výsledku:
    https://www.conftool.com/eac2020/index.php?page=browseSessions&letter=S&mode=authors&type=sessions
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0310688
     
  2. 2.
    0510725 - FZÚ 2020 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
    Šmíd, Michal - Renner, Oldřich - Colaïtis, A. - Tikhonchuk, Vladimir - Schlegel, Theo - Rosmej, F.B.
    Characterization of suprathermal electrons inside a laser accelerated plasma via highly-resolved K-alpha-emission.
    Nature Communications. Roč. 10, č. 1 (2019), s. 1-8, č. článku 4212. ISSN 2041-1723. E-ISSN 2041-1723
    Grant CEP: GA MŠMT EF16_013/0001793; GA MŠMT LQ1606
    GRANT EU: European Commission(XE) 654148 - LASERLAB-EUROPE
    Grant ostatní: OP VVV - ELITAS(XE) CZ.02.1.01/0.0/0.0/16_013/0001793
    Institucionální podpora: RVO:68378271
    Klíčová slova: superthermal electron generation * kJ-ns-laser plasma * warm dense plasma * X-ray spectroscopy hot electrons vizualization
    Obor OECD: Optics (including laser optics and quantum optics)
    Impakt faktor: 12.121, rok: 2019 ; AIS: 5.261, rok: 2019
    Způsob publikování: Open access
    DOI: https://doi.org/10.1038/s41467-019-12008-9
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0301120
     
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    0510725.pdf72.3 MBCC licenceVydavatelský postprintpovolen
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.