Košík

  1. 1.
    0104386 - UH-J 20043008 RIV CZ eng C - Konferenční příspěvek (zahraniční konf.)
    Vlasák, Pavel - Chára, Zdeněk - Konfršt, Jiří
    Conveying of coarse particle in non-Newtonian slurry.
    [Transport hrubých částic v nenewtonovských suspenzích.]
    Engineering mechanics 2004. Praha: Institute of Thermomechanics AS CR, 2004, nestr. ISBN 80-85918-88-9.
    [National conference with international participation : Engineering mechanics 2004. Svratka (CZ), 10.05.2004-13.05.2004]
    Grant CEP: GA AV ČR IBS2060007; GA AV ČR KSK2076106
    Klíčová slova: non-Newtonian slurry * coarse particle * hydraulic transport
    Kód oboru RIV: BK - Mechanika tekutin
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0011658
     
    FileDownloadSizeCommentaryVersionAccess
    Conveying of coarse particle.pdf0365.4 KBPublisher’s postprintopen-access
     
  2. 2.
    0193137 - UOCHB-X 980186 RIV NL eng J - Journal Article
    Kuldová, Jelena - Hrdý, Ivan - Wimmer, Zdeněk
    Response of the hop aphid, .I.Phorodon humuli./I. (Homoptera: Aphididae), to the application of juvenile hormone analogue in field trials.
    Crop Protection. Roč. 17, č. 3 (1998), s. 213-218. ISSN 0261-2194. E-ISSN 1873-6904
    Subject RIV: CE - Biochemistry
    Impact factor: 0.492, year: 1998
    Permanent Link: http://hdl.handle.net/11104/0088851
     
  3. 3.
    0510697 - FLÚ 2020 RIV GB eng M - Část monografie knihy
    Krejčík, Jiří
    Hidden revolutionary processes in 1990s India?
    Social Transformations and Revolutions: Reflections and Analyses. Edinburgh: Edinburgh University Press, 2016 - (Arnason, J.; Hrubec, M.), s. 168-183. ISBN 978-1-4744-1534-7
    Institucionální podpora: RVO:67985955
    Klíčová slova: India * passive revolution * neo-liberalisation * urban middle class * nationalism
    Obor OECD: Philosophy, History and Philosophy of science and technology
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0301208
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.