Košík

  1. 1.
    0509099 - MBÚ 2020 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
    Štefanová, I. - Zápal, Jakub - Moos, Martin - Kuzma, Marek - Kubec, R.
    Isoalliin-Derived Thiolanes Formed in Homogenized Onion.
    Journal of Agricultural and Food Chemistry. Roč. 67, č. 35 (2019), s. 9895-9906. ISSN 0021-8561. E-ISSN 1520-5118
    Grant CEP: GA ČR(CZ) GA17-22276S; GA MŠMT(CZ) LO1509
    Institucionální podpora: RVO:61388971 ; RVO:60077344
    Klíčová slova: ajothiolane * allithiolane * Allium cepa
    Obor OECD: Microbiology; Biochemistry and molecular biology (BC-A)
    Impakt faktor: 4.192, rok: 2019
    Způsob publikování: Omezený přístup
    https://pubs.acs.org/doi/10.1021/acs.jafc.9b01384
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0299890
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.