Košík

  1. 1.
    0506314 - ÚVGZ 2020 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
    Kalinová Pexová, J. - Vrchotová, Naděžda - Tříska, Jan
    Phenolics levels in different parts of common buckwheat (Fagopyrwn esculentum) achenes.
    Journal of Cereal Science. Roč. 85, jan (2019), s. 243-248. ISSN 0733-5210. E-ISSN 1095-9963
    Grant CEP: GA MŠMT(CZ) EF16_019/0000797
    Výzkumná infrastruktura: CzeCOS II - 90061
    Institucionální podpora: RVO:86652079
    Klíčová slova: performance liquid-chromatography * antioxidant activities * moench * rutin * polyphenols * flavonoids * identification * epicatechin * quercetin * catechin * Buckwheat * Catechin * Epicatechin * Quercetin 3-O-beta-D-glucoside
    Obor OECD: Food and beverages
    Impakt faktor: 2.938, rok: 2019
    Způsob publikování: Open access
    https://reader.elsevier.com/reader/sd/pii/S0733521018307628?token=43570EF180C9EB871C3E2053F8040C282ED1F57AD0A05A417EDEFCB7210CD0276A358F8E7261BB13627AAE8A7D4003BB
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0298556
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.