Košík

  1. 1.
    0498941 - ARÚB 2019 RIV CZ cze J - Článek v odborném periodiku
    Nývltová Fišáková, Miriam
    Masná složka potravní subsistence hradu Přerov na příkladu výzkumu č. p. 19, 20 (10./11. – 12. století).
    [The meat component of the food subsistence of Přerov Castle on the example of the archaeological research from parcels No. 19 and 20 (10th/11th – 12th century).]
    Přehled výzkumů. Roč. 59, č. 2 (2018), s. 161-195. ISSN 1211-7250
    Grant CEP: GA ČR GA15-22658S
    Institucionální podpora: RVO:68081758
    Klíčová slova: Moravia * Přerov * Early Middle Ages * histology * archaeozoology
    Obor OECD: Archaeology
    Způsob publikování: Open access
    http://prehled-vyzkumu.arub.avcr.cz/miranda2/export/sitesavcr/arub-prehled-vyzkumu/prehled-cisel-a-clanku/prehled-vydanych-cisel/files/59-2_nyvltova-fisakova.pdf
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0292273
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.