Košík

  1. 1.
    0091176 - UCHP-M 20070124 RIV SK slo C - Konferenční příspěvek (zahraniční konf.)
    Bolyó, Juraj - Kuncová, Gabriela
    Optické monitorovanie kyslíka a glukózy v priebehu fermentačného procesu v bioreaktore.
    [The Optical Monitoring of Oxygen and Glucose during Fermentation in the Bioreactor.]
    Zborník prednáškových a posterových príspevkov.. Bratislava: STU Fakulta chemickej a potravinárskej technologie, 2007 - (Staruch, L.; Morávková, H., H.), s. 81-88. ISBN 978-80-227-2628-3.
    [Medzinárodná konferencia o analytických metódach v potravinárstve, v súlade s harmonizáciou legislatívy EU Laboralim 2007 /16./. Banská Bystrica (SK), 07.02.2007-08.02.2007]
    Grant CEP: GA ČR(CZ) GA104/05/2637; GA ČR(CZ) GA203/06/1244; GA MŠMT OC 121
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z40720504
    Klíčová slova: glucose optical sensor * oxygen optical sensor
    Kód oboru RIV: CC - Organická chemie
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0151834
     
  2. 2.
    0492815 - ÚPT 2019 RIV cze P1 - Užitný vzor, průmyslový vzor
    Čížek, Martin - Pravdová, Lenka - Hucl, Václav - Řeřucha, Šimon - Hrabina, Jan - Lazar, Josef - Číp, Ondřej
    Elektronická jednotka pro kompenzaci fluktuace zpoždění na fotonickém spoji a přenosová sestava obsahující tuto jednotku.
    [An electronics unit for compensating the fluctuation delay of the photonic link and a transmission assembly comprising this unit.]
    2018. Vlastník: Ústav přístrojové techniky AV ČR, v. v. i. Datum udělení vzoru: 28.08.2018. Číslo vzoru: 32014
    Grant CEP: GA TA ČR TH01011254
    Institucionální podpora: RVO:68081731
    Klíčová slova: transport delay * fluctuation * phase coherent link * stability * Doppler effect * compensation
    Obor OECD: Optics (including laser optics and quantum optics)
    Web výsledku:
    http://isdv.upv.cz/doc/FullFiles/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0032/uv032014.pdf
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0289421
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.