Košík

  1. 1.
    0490661 - ÚOCHB 2019 RIV NL eng J - Článek v odborném periodiku
    Jaklová Dytrtová, Jana - Straka, Michal - Bělonožníková, K. - Jakl, M. - Ryšlavá, H.
    Does resveratrol retain its antioxidative properties in wine? Redox behaviour of resveratrol in the presence of Cu(II) and tebuconazole.
    Food Chemistry. Roč. 262, Oct 1 (2018), s. 221-225. ISSN 0308-8146. E-ISSN 1873-7072
    Grant CEP: GA ČR(CZ) GA18-01710S
    Institucionální podpora: RVO:61388963
    Klíčová slova: polyphenols * triazoles * copper * antioxidant capacity * ESI-MS
    Obor OECD: Analytical chemistry
    Impakt faktor: 5.399, rok: 2018
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0284816
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.