Košík

  1. 1.
    0488513 - ÚJČ 2018 RIV CZ cze M - Část monografie knihy
    Černá, Alena M.
    Jídlo v nouzi.
    [Food in Times of Scarcity.]
    Krajiny prostřených i prázdných stolů II. Evropská gastronomie v interdisciplinárním přístupu. Pardubice: Univerzita Pardubice, 2017 - (Jedličková, B.; Lenderová, M.; Kouba, M.; Říha, I.), s. 51-61. ISBN 978-80-7560-087-5
    Grant CEP: GA ČR(CZ) GBP405/12/G148
    Institucionální podpora: RVO:68378092
    Klíčová slova: Old Czech language * Old Czech Annals * chronicle * history of food
    Obor OECD: Linguistics
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0283099
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.