Košík

  1. 1.
    0487787 - BÚ 2018 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
    Oliviera, R. S. - Carvalho, P. - Marques, G. - Ferreira, L. - Nunes, M. - Rocha, I. - Ma, Y. - Carvalho, M. F. - Vosátka, Miroslav - Freitas, H.
    Increased protein content of chickpea (Cicer arietinum L.) inoculated with arbuscular mycorrhizal fungi and nitrogen-fixing bacteria under water deficit conditions.
    Journal of the Science of Food and Agriculture. Roč. 97, č. 13 (2017), s. 4379-4385. ISSN 0022-5142. E-ISSN 1097-0010
    Institucionální podpora: RVO:67985939
    Klíčová slova: drought * grain legume * grain protein content * Mesorhizobium mediterraneum and Rhizophagus irregularis
    Obor OECD: Plant sciences, botany
    Impakt faktor: 2.379, rok: 2017
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0282416
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.