Košík

  1. 1.
    0481506 - MBÚ 2018 RIV NL eng J - Článek v odborném periodiku
    Gharwalová, L. - Sigler, Karel - Doležalová, J. - Masák, J. - Řezanka, Tomáš - Kolouchová, I.
    Resveratrol suppresses ethanol stress in winery and bottom brewery yeast by affecting superoxide dismutase, lipid peroxidation and fatty acid profile.
    World Journal of Microbiology and Biotechnology. Roč. 33, č. 11 (2017), s. 1-9, č. článku 205. ISSN 0959-3993. E-ISSN 1573-0972
    Grant CEP: GA ČR(CZ) GA17-00027S
    Institucionální podpora: RVO:61388971
    Klíčová slova: Resveratrol * Ethanol stress * Yeast
    Obor OECD: Microbiology
    Impakt faktor: 2.100, rok: 2017
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0277054
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.