Košík

  1. 1.
    0474365 - MBÚ 2018 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
    Jenkins, B.J. - Seyssel, K. - Chiu, S. - Pan, P.-H. - Lin, S.-Y. - Stanley, E. - Ament, Z. - West, J.A. - Summerhill, K. - Griffin, J.L. - Vetter, W. - Autio, K.J. - Hiltunen, K. - Hazebrouck, S. - Štěpánková, Renata - Chen, C.-J. - Alligier, M. - Laville, M. - Moore, M. - Kraft, G. - Cherrington, A. - King, S. - Krauss, R.M. - de Schryver, E. - Van Veldhoven, P.P. - Ronis, M. - Koulman, A.
    Odd Chain Fatty Acids, New Insights of the Relationship Between the Gut Microbiota, Dietary Intake, Biosynthesis and Glucose Intolerance.
    Scientific Reports. Roč. 7, MAR 23 (2017), s. 1-8, č. článku 44845. ISSN 2045-2322. E-ISSN 2045-2322
    Grant CEP: GA ČR(CZ) GA15-09518S; GA ČR(CZ) GA16-06326S
    Institucionální podpora: RVO:61388971
    Klíčová slova: fatty acids * gut * microbiota
    Obor OECD: Microbiology
    Impakt faktor: 4.122, rok: 2017
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0271457
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.