Košík

  1. 1.
    0469797 - ÚVGZ 2017 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
    Federico, V. - Pompeiano, Antonio - Gu, Z. - Lo Presti, E. - Whitney, L. - Monti, M. - Di Miceli, G. - Giambalvo, D. - Ruisi, P. - Guglielminetti, L. - Mancuso, S.
    Aromatic and proteomic analyses corroborate the distinction between Mediterranean landraces and modern varieties of durum wheat.
    Scientific Reports. Roč. 6, oct (2016), č. článku 34619. ISSN 2045-2322. E-ISSN 2045-2322
    Institucionální podpora: RVO:67179843
    Klíčová slova: PTR-TOF-MS * volatile compounds * gluten strength * rapid characterization * protein-composition * extrusion-cooking * quality * cultivars * flour * subunits
    Kód oboru RIV: GC - Pěstování rostlin, osevní postupy
    Impakt faktor: 4.259, rok: 2016
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0267582
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.