Košík

  1. 1.
    0464135 - MBÚ 2017 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
    Kubec, R. - Urajová, P. - Lacina, O. - Hajšlová, J. - Kuzma, Marek - Zápal, Jakub
    Allium Discoloration: Color Compounds Formed during Pinking of Onion and Leek.
    Journal of Agricultural and Food Chemistry. Roč. 63, č. 46 (2015), s. 10192-10199. ISSN 0021-8561. E-ISSN 1520-5118
    Institucionální podpora: RVO:61388971
    Klíčová slova: discoloration * plant pigment * pinking
    Kód oboru RIV: CE - Biochemie
    Impakt faktor: 2.857, rok: 2015
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0263341
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.