Košík

  1. 1.
    0461667 - ÚEB 2017 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
    Franková, A. - Šmíd, J. - Bernardos, A. - Finkousová, A. - Maršík, Petr - Novotný, D. - Legarová, V. - Půlkrábek, J. - Klouček, P.
    The antifungal activity of essential oils in combination with warm air flow against postharvest phytopathogenic fungi in apples.
    Food Control. Roč. 68, OCT (2016), s. 62-68. ISSN 0956-7135. E-ISSN 1873-7129
    Grant CEP: GA MŠMT(CZ) LD13013
    Institucionální podpora: RVO:61389030
    Klíčová slova: Essential oil vapor phase * Antifungal * Warm air flow
    Kód oboru RIV: EI - Biotechnologie a bionika
    Impakt faktor: 3.496, rok: 2016
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0261261
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    2016_Frankova_FOOD CONTROL_62.pdf0372.8 KBJinápovolen
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.