Košík

  1. 1.
    0460164 - FGÚ 2017 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
    Liisberg, U. - Fauske, K. R. - Kuda, Ondřej - Fjare, E. - Myrmel, L. S. - Norberg, N. - Froyland, L. - Graff, I. E. - Liaset, B. - Kristiansen, K. - Kopecký, Jan - Madsen, L.
    Intake of a Western diet containing cod instead of pork alters fatty acid composition in tissue phospholipids and attenuates obesity and hepatic lipid accumulation in mice.
    Journal of Nutritional Biochemistry. Roč. 33, Jul (2016), s. 119-127. ISSN 0955-2863. E-ISSN 1873-4847
    Institucionální podpora: RVO:67985823
    Klíčová slova: diet * dietary lipids * endocannabinoids * fish oil * phospholipids * liver * obesity
    Kód oboru RIV: FB - Endokrinologie, diabetologie, metabolizmus, výživa
    Impakt faktor: 4.518, rok: 2016
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0260287
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.