Košík

  1. 1.
    0496193 - FGÚ 2019 RIV NL eng J - Článek v odborném periodiku
    Kuda, Ondřej - Rossmeisl, Martin - Kopecký, Jan
    Omega-3 fatty acids and adipose tissue biology.
    Molecular Aspects of Medicine. Roč. 64, Dec (2018), s. 147-160. ISSN 0098-2997. E-ISSN 1872-9452
    Grant CEP: GA ČR(CZ) GA17-11027S; GA ČR(CZ) GA16-05151S; GA MŠMT(CZ) LTAUSA17173
    Institucionální podpora: RVO:67985823
    Klíčová slova: adipocytes * immunometabolism * fish oil * lipid mediators * bioavailability * de novo lipogenesis
    Obor OECD: Endocrinology and metabolism (including diabetes, hormones)
    Impakt faktor: 8.313, rok: 2018
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0289017
     
     
  2. 2.
    0457065 - SOÚ 2016 RIV CZ cze L3 - Certifikované metodiky
    Vinopal, Jiří - Svobodová, L. - Mlezivová, I. - Růžička, J. - Červenka, Jan
    Metodika dlouhodobého monitorování subjektivní kvality pracovního života v České republice.
    [Methodology of Long-Term Monitoring of Subjective Quality of Working Life in the Czech Republic.]
    Interní kód: Metodika KPŽ ; 2015
    Technické parametry: Smlouva o uplatnění certifikované metodiky č. 2015/75229-312 byla uzavřena dne 31.12. 2015 s MPSV ČR, IČ: 00551023. Odpovědná osoba: Robin Povšík, náměstek pro řízení sekce pro řízení úřadu a mezinárodní spolupráci, Na poříčním právu 1/376, 128 01 Praha 2, tel.: 221 922 435, email: robin.povsik@mpsv.cz
    Ekonomické parametry: Zvýšení kvality sociální a hospodářské politiky i veřejné správy za pomoci průběžného vyhodnocování jejich efektivity a dopadů v návaznosti na sledování stavu a vývoje kvality pracovního života pracujících v ČR. Nelze kvantifikovat
    Certifikační orgán: Ministerstvo práce a sociálních věcí, Na poříčním právu 1/376, 128 01 Praha 2, Česká republika. Datum certifikace: 31.12.2015
    Grant CEP: GA TA ČR(CZ) TD020046
    Institucionální podpora: RVO:68378025
    Klíčová slova: quality of working life * job satisfaction * SQWL
    Kód oboru RIV: AO - Sociologie, demografie
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0257508
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.