Košík

  1. 1.
    0457056 - MBÚ 2016 RIV CZ cze J - Článek v odborném periodiku
    Turek, B. - Šíma, Petr - Bencko, V.
    Rizikové látky v potravinách a možnosti prevence chronických nesdělných chorob z nutričně toxikologického hlediska.
    [Health risk substances in food and options for the prevention of chronic non-communicable diseases from the point of nutritional toxicology.]
    Hygiena. Roč. 60, č. 1 (2015), s. 14-19. ISSN 1802-6281. E-ISSN 1803-1056
    Institucionální podpora: RVO:61388971
    Klíčová slova: nutritional toxicology * xenobiotics
    Kód oboru RIV: EC - Imunologie
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0257602
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.