Košík

  1. 1.
    0448540 - ARÚ 2016 CZ cze R - Recenze
    Kyselý, René - Dreslerová, G.
    Bronzezeitliche Fleischverarbeitung im Salzbergtal bei Hallstatt. Mitteilungen der prähistorischen Kommission, Band 80 [Recenze].
    [Bronzezeitliche Fleischverarbeitung im Salzbergtal bei Hallstatt. Mitteilungen der prähistorischen Kommission, Band 80 [Review].]
    [PUCHER, E.; BARTH, F. E.; SEEMANN, R.; BRANDSTÄTTER, F.: Bronzezeitliche Fleischverarbeitung im Salzbergtal bei Hallstatt. Mitteilungen der prähistorischen Kommission, Band 80. Wien, 2013. 155 s]. Památky archeologické. Archeologický ústav AV ČR, Praha, v. v. i. Roč. 106, - (2015), s. 377-378. ISSN 0031-0506
    Institucionální podpora: RVO:67985912
    Klíčová slova: Hallstatt * Bronze Age * archaeozoology * pig (Sus domesticus) * diet
    Kód oboru RIV: AC - Archeologie, antropologie, etnologie
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0250660
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.