Košík

  1. 1.
    0353201 - ÚT 2011 RIV CZ eng C - Konferenční příspěvek (zahraniční konf.)
    Müller, M. - Zima, Patrik - Unger, J. - Živný, M.
    Design of Experimental Setup for Investigation of Cavitation Bubble Collapse Close to a Solid Wall.
    International Conference Experimental Fluid Mechanics 2010. Vol. 1. Liberec: Technical University of Liberec, 2010 - (Vít, T.; Dančová, P.), s. 427-430. ISBN 978-80-7372-670-6.
    [International Conference Experimental Fluid Mechanics 2010. Liberec (CZ), 24.11.2010-26.11.2010]
    Grant CEP: GA ČR GAP101/10/1428
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z20760514
    Klíčová slova: cavitation bubble * collapse * experimental setup
    Kód oboru RIV: BK - Mechanika tekutin
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0192513
     
     
  2. 2.
    0328738 - ÚOCHB 2010 RIV DE eng J - Článek v odborném periodiku
    Čerňová, Miroslava - Pohl, Radek - Hocek, Michal
    Switching the regioselectivity of direct C-H arylation of 1,3-dimethyluracil.
    European Journal of Organic Chemistry. -, č. 22 (2009), s. 3698-3701. ISSN 1434-193X. E-ISSN 1099-0690
    Grant CEP: GA MŠMT(CZ) LC06077
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z40550506
    Klíčová slova: pyrimidines * C-H arylation * palladium
    Kód oboru RIV: CC - Organická chemie
    Impakt faktor: 3.096, rok: 2009
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0174976
     
     
  3. 3.
    0447556 - ÚBO 2016 RIV SK eng J - Článek v odborném periodiku
    Kvach, Yuriy - Boldyrev, V. - Lohner, R. - Stepien, C. A.
    The parasite community of gobiid fishes (Actinopterygii: Gobiidae) from the Lower Volga River region.
    Biologia. Roč. 70, č. 7 (2015), s. 948-957. ISSN 0006-3088. E-ISSN 1336-9563
    Institucionální podpora: RVO:68081766
    Klíčová slova: Gobiidae * parasites * Volga River * Caspian Sea * introduced species
    Kód oboru RIV: EG - Zoologie
    Impakt faktor: 0.719, rok: 2015
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0249368
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.