Košík

  1. 1.
    0425462 - MBÚ 2014 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
    Goliáš, Jaroslav - Humlová, Z. - Halada, Petr - Hábová, Věra - Janatková, I. - Tučková, Ludmila
    Identification of Rice Proteins Recognized by the IgE Antibodies of Patients with Food Allergies.
    Journal of Agricultural and Food Chemistry. Roč. 61, č. 37 (2013), s. 8851-8860. ISSN 0021-8561. E-ISSN 1520-5118
    Grant CEP: GA ČR GA310/07/0414; GA ČR GD310/08/H077; GA AV ČR IAA500200801; GA TA ČR TA01010737
    Institucionální podpora: RVO:61388971
    Klíčová slova: food allergy * thermal processing * potential rice allergens
    Kód oboru RIV: EC - Imunologie
    Impakt faktor: 3.107, rok: 2013
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0231348
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.