Košík

  1. 1.
    0397719 - ÚFCH JH 2014 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
    Flores, M. - Olivares, A. - Dryahina, Kseniya - Španěl, Patrik
    Real Time Detection of Aroma Compounds in Meat and Meat Products by SIFT-MS and Comparison to Conventional Techniques (SPME-GC-MS).
    Current Analytical Chemistry. Roč. 9, č. 4 (2013), s. 622-630. ISSN 1573-4110. E-ISSN 1875-6727
    Grant CEP: GA ČR GP203/09/P172; GA ČR GA203/09/0256
    Institucionální podpora: RVO:61388955
    Klíčová slova: volatile compounds * flovar * meat
    Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace
    Impakt faktor: 1.194, rok: 2013
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0225379
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.