Košík

  1. 1.
    0432525 - ÚIACH 2015 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
    Horká, Marie - Karásek, Pavel - Růžička, F. - Dvořáčková, M. - Sittová, M. - Roth, Michal
    Separation of methicillin-resistant from methicillin-susceptible staphylococcus aureus by electrophoretic methods in fused silica capillaries etched with supercritical water.
    Analytical Chemistry. Roč. 86, č. 19 (2014), s. 9701-9708. ISSN 0003-2700. E-ISSN 1520-6882
    Grant CEP: GA MV VG20112015021; GA ČR(CZ) GAP106/12/0522
    Institucionální podpora: RVO:68081715
    Klíčová slova: Staphylococcus aureus strains * capillary zone electrophoresis * supercritical water-treated capillary
    Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace
    Impakt faktor: 5.636, rok: 2014
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0236865
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    0432525_IR.pdf71.8 MBJinávyžádat
     
     
  2. 2.
    0395886 - ÚTIA 2014 RIV CZ eng C - Konferenční příspěvek (zahraniční konf.)
    Krištoufek, Ladislav - Vošvrda, Miloslav
    Measuring capital market efficiency: Long-term memory, fractal dimension and approximate entropy.
    Proceedings of the 31st International Conference Mathematical Methods in Economics 2013. Jihlava: College of Polytechnics Jihlava, 2013 - (Vojáčková, H.), s. 470-475. ISBN 978-80-87035-76-4.
    [MME 2013. International Conference on Mathematical Methods in Economics 2013 /31./. Jihlava (CZ), 11.09.2013-13.09.2013]
    Grant CEP: GA ČR GA402/09/0965
    Grant ostatní: MŠk(CZ) SVV265504
    Institucionální podpora: RVO:67985556
    Klíčová slova: capital market efficiency * long-range dependence * fractal dimension * approximate entropy
    Kód oboru RIV: AH - Ekonomie
    http://library.utia.cas.cz/separaty/2013/E/kristoufek-measuring capital market efficienci long-term memory fractal dimension and approximate entropy.pdf
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0223789
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.