Košík

  1. 1.
    0395465 - MBÚ 2014 RIV DE eng J - Článek v odborném periodiku
    Marhol, Petr - Bednář, P. - Tománková, E. - Papoušková, B. - Stávek, J. - Híc, P. - Barták, P. - Křen, Vladimír - Balík, J.
    Preparative Purification and Isolation of Pyranoanthocyanins from Red Wine and Evaluation of Their Antioxidant Activity.
    Chromatographia. Roč. 76, 17-18 (2013), s. 1107-1115. ISSN 0009-5893. E-ISSN 1612-1112
    Grant CEP: GA ČR(CZ) GAP301/11/0662
    Institucionální podpora: RVO:61388971
    Klíčová slova: Flash chromatography * Silica gel * Pyranoanthocyanins
    Kód oboru RIV: CC - Organická chemie
    Impakt faktor: 1.370, rok: 2013
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0223487
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.