Košík

  Odznačit vybrané:   0
  1. 1.def.record 'I2_TF_SHORT' not found in 'CavUnTablesd'
  2. 2.
    0168335 - UDU-I 20000118 RIV CZ cze M - Část monografie knihy
    Roháček, Jiří
    Nápisové písmo epigrafických památek.
    [The Inscription Script of Epigraphic Monuments.]
    Sborník Společnosti pro výzkum kamenných křížů. Výběr přednášek ze setkání společnosti v letech 1984 - 1998. Aš: Muzeum Aš, 1999, s. 48-51
    Kód oboru RIV: AL - Umění, architektura, kulturní dědictví
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0065441
     
  3. 3.
    0390155 - ÚI 2013 RIV CZ cze L - Prototyp, funkční vzorek
    Hakl, František - Jiřina, Marcel
    Hardwarová realizace datového kanálu NNSU separátoru.
    [Hardware implementation of NNSU data chanel.]
    Interní kód: HWIMPNNSU1ch ; 2012
    Technické parametry: Elektronické zařízení pro vyhodnocování průchodu signálu analogově-digitálním obvodem sloužící k ověření technických a přenosových funkcí použitých součástek. Realizovaný funkční vzorek umožňuje průchodnost signálu na frekvenci 100 KHz (což je potenciální frekvence generování zpracovávaných dat). Primárním účelem je ověření možnosti konstrukce zařízení pro velmi rychlé zpracování vektorů proměnných vznikajících s frekvencí az 20 MHz.
    Ekonomické parametry: Funkční vzorek je určen pro oveření vhodnosti vybraných elektronických součástek pro konstrukci komplexního zařízení pro extrémně rychlé vyhodnocování dat. Sám o sobě nemá komerční potenciál. Realizační cena prototypu nepřevyšuje 20000,-Kč.
    Grant CEP: GA TA ČR TA01010490
    Institucionální podpora: RVO:67985807
    Klíčová slova: neural networks * hardware implementation * fast computing * parallel computing
    Kód oboru RIV: IN - Informatika
    Web výsledku:
    http://www.cs.cas.cz/hakl/HWIMPNNSU1ch/
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0219054
     
    Scientific data in ASEP :
    Hardwarová realizace datového kanálu NNSU separátoru

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.