Košík

  1. 1.
    0389674 - BFÚ 2013 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
    Jakubec, P. - Bančíčová, M. - Halouzka, V. - Lojek, Antonín - Číž, Milan - Denev, P. - Cibiček, N. - Vacek, J. - Vostálová, J. - Ulrichová, J. - Hrbáč, J.
    Electrochemical Sensing of Total Antioxidant Capacity and Polyphenol Content in Wine Samples Using Amperometry Online-Coupled with Microdialysis.
    Journal of Agricultural and Food Chemistry. Roč. 60, č. 32 (2012), s. 7836-7843. ISSN 0021-8561. E-ISSN 1520-5118
    Grant ostatní: GA ČR(CZ) GAP303/12/G163; GA MPO(CZ) FR-TI4/457; PrF(CZ) PrF_2011_025
    Program: GA
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z50040702
    Institucionální podpora: RVO:68081707
    Klíčová slova: wine * antioxidant capacity * phenolics
    Kód oboru RIV: BO - Biofyzika
    Impakt faktor: 2.906, rok: 2012
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0218540
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.