Košík

  1. 1.
    0380789 - ÚFCH JH 2013 RIV NL eng J - Článek v odborném periodiku
    Olivares, A. - Dryahina, Kseniya - Španěl, Patrik - Flores, M.
    Rapid detection of lipid oxidation in beef muscle packed under modified atmosphere by measuring volatile organic compounds using SIFT-MS.
    Food Chemistry. Roč. 135, č. 3 (2012), s. 1801-1808. ISSN 0308-8146. E-ISSN 1873-7072
    Grant CEP: GA ČR GP203/09/P172; GA ČR GA203/09/0256
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z40400503
    Klíčová slova: SIFT-MS * beef * oxidation
    Kód oboru RIV: CF - Fyzikální chemie a teoretická chemie
    Impakt faktor: 3.334, rok: 2012
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0211409
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.