Košík

  1. 1.
    0438131 - ÚCHP 2017 RIV NL eng J - Článek v odborném periodiku
    Randová, A. - Bartovská, L. - Izák, Pavel - Friess, K.
    A New Prediction Method for Organic Liquids Sorption into Polymers.
    Journal of Membrane Science. Roč. 475, FEB 1 (2015), s. 545-551. ISSN 0376-7388. E-ISSN 1873-3123
    Grant CEP: GA ČR(CZ) GAP106/12/0569; GA MŠMT(CZ) LD14094
    Institucionální podpora: RVO:67985858
    Klíčová slova: organic liquids * liquid non-solvents * polymers
    Kód oboru RIV: CI - Průmyslová chemie a chemické inženýrství
    Impakt faktor: 5.557, rok: 2015 ; AIS: 1.123, rok: 2015
    DOI: https://doi.org/10.1016/j.memsci.2014.11.006
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0242634
     
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    0438131.pdf1010.6 MBAutorský postprintpovolen
     
  2. 2.
    0380095 - ÚH 2013 RIV GR eng C - Konferenční příspěvek (zahraniční konf.)
    Sedláček, T. - Hausnerová, B. - Filip, Petr
    Viscosity measurements of polyphenylsulfone melt.
    Recent Researches in Environmental and Geological Sciences. Kos Island: WSEAS Press, 2012 - (Altawell, N.; Volkov, K.; Matos, C.; de Arroyabe, P.), s. 429-431. Energy, Environmental and Structural Engineering Series, 4. ISBN 978-1-61804-110-4. ISSN 2227-4359.
    [WSEAS International Conference on Continuum Mechanics /7./ (CM '12). Kos Island (GR), 14.07.2012-17.07.2012]
    Grant CEP: GA ČR GA103/08/1307
    Grant ostatní: GA MŠk(CZ) ED2.1.00/03.0111
    Institucionální podpora: RVO:67985874
    Klíčová slova: polymer melt viscosity * polyphenylsulfone * shear viscosity * temperature dependent viscosity * pressure dependent viscosity * Carreau-Yasuda model
    Kód oboru RIV: BK - Mechanika tekutin
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0210903
     
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    Sedláček_Hausnerová_Filip_Viscosity Measurements_Greece 2012.pdf0349.5 KBAutorský preprintvyžádat
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.