Košík

  1. 1.
    0376678 - ÚOCHB 2013 RIV HR eng M - Část monografie knihy
    Zarevúcka, Marie
    Olive Oil as Inductor of Microbial Lipase.
    Olive Oil - Constituents, Quality, Health Properties and Bioconversions. Rijeka: InTech, 2012 - (Dimitrios, B.), s. 457-470. ISBN 978-953-307-921-9
    Grant CEP: GA ČR GAP502/10/1734
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z40550506
    Klíčová slova: olive oil * microorganism * lipase
    Kód oboru RIV: CC - Organická chemie
    http://www.intechopen.com/books/olive-oil-constituents-quality-health-properties-and-bioconversions/olive-oil-as-inductor-of-microbial-lipase
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0209019
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.