Košík

  1. 1.
    0098351 - ÚH 2008 SE eng A - Abstrakt
    Pokorný, J. - Štern, Petr - Šedivá, A. - Míková, K. - Valentová, H. - Panovská, Z.
    Relations between rheological and textural characteristics in different oil content.
    [Vztahy mezi reologickými a texturními charakteristikam majonéz s různým obsahem oleje.]
    Oils, fats and lipids: from science to applications. Gothenburg: Convenion center, 2007. s. 276.
    [Euro fed lipid congress /5./. 16.09.2007-19.09.2007, Gothenburg]
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z20600510
    Klíčová slova: mayonnaises * textural characteristics * flow curves
    Kód oboru RIV: BK - Mechanika tekutin
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0157280
     
     
  2. 2.
    0371413 - ÚI 2012 CZ eng V - Výzkumná zpráva
    Lukšan, Ladislav - Tůma, Miroslav - Vlček, Jan - Ramešová, Nina - Šiška, M. - Hartman, J. - Matonoha, Ctirad
    UFO 2011 Interactive System for Universal Functional Optimization.
    Prague: ICS AS CR, 2011. 299 s. Technical Report, V-1151.
    Grant CEP: GA ČR GA201/09/1957
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z10300504
    Klíčová slova: numerical optimization * nonlinear programming * nonlinear approximation * algorithms * software systems
    Kód oboru RIV: BA - Obecná matematika
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0204933
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    v1151-11.pdf37920.3 KBJinápovolen
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.