Košík

  1. 1.
    0325004 - ÚŽFG 2009 RIV DE eng J - Článek v odborném periodiku
    Křížková, S. - Fabrik, I. - Adam, V. - Kukačka, J. - Průša, R. - Trnková, L. - Strnádel, Ján - Horák, Vratislav - Kizek, R.
    Effect of reduced glutathione, surface active agents, and ionic strength on the detection of metallothioneins by using of Brdicka reaction.
    [Účinek redukovaného glutathionu, povrchově aktivních látek a iontové síly na detekci metalothioneinů stanovených Brdičkovou reakcí.]
    Electroanalysis. Roč. 21, 3-5 (2009), s. 640-644. ISSN 1040-0397. E-ISSN 1521-4109.
    [International Conference on Electroanalysis /12./. Prague, 16.06.2008-19.06.2008]
    Grant ostatní: GA AV ČR(CZ) IAA401990701
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z50450515
    Klíčová slova: differential pulse voltammetry * adsorptive transfer stripping technique * proteins
    Kód oboru RIV: CG - Elektrochemie
    Impakt faktor: 2.630, rok: 2009
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0172569
     
     
  2. 2.
    0363409 - ÚH 2012 RIV GR eng C - Konferenční příspěvek (zahraniční konf.)
    Filip, Petr - David, Jiří - Pivokonský, Radek
    On an annular pumping of the Vocadlo-type fluids.
    Recent Advances in Fluid Mechanics and Heat & Mass Transfer. Athens: WSEAS Press, 2011, s. 239-244. ISBN 978-1-61804-026-8.
    [IASME/WSEAS International Conference on Fluid Mechanics & Aerodynamics (FMA '11) /9./, IASME/WSEAS International Conference on Heat Transfer, Thermal Engineering and Environment (HTE '11) /9./. Florence (IT), 23.08.2011-25.08.2011]
    Grant CEP: GA ČR GA103/09/2066
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z20600510
    Klíčová slova: viscosity * annular pumping * Vocadlo model * Robertson-Stiff model
    Kód oboru RIV: BK - Mechanika tekutin
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0199313
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    Filip_David_Pivokonsky_On an Annular Pumping_HEAFLU 2011.pdf0530.4 KBVydavatelský postprintvyžádat
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.