Košík

  1. 1.
    0363217 - ÚIACH 2012 LV eng A - Abstrakt
    Šťavíková, Lenka - Hohnová, Barbora - Karásek, Pavel - Planeta, Josef - Roth, Michal
    Determination of volatile compounds and antioxidant activity from Vitis vinifera L. (cv. Pinot Blanc and St. Laurent) during winemaking.
    Nordic Separation Science Society 6th Conference. Program and Abstract Book. Latvia: Latvian Institute of Organic Synthesis, 2011 - (Kažoka, H.). s. 91
    [Nordic Separation Science Society Conference /6./. 24.09.2011-27.09.2011, Riga]
    Grant CEP: GA ČR(CZ) GAP206/11/0138; GA ČR(CZ) GPP503/11/P523
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z40310501
    Klíčová slova: volatile compounds * antioxidant activity * DPPH
    Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace
    http://www.nosss.eu
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0199231
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.