Košík

  1. 1.
    0501499 - KNAV 2019 cze A - Abstrakt
    Lhoták, Martin
    Kramerius, ČDK, ProArc a ARCLib - novinky a další vývoj.
    [Kramerius, CDL, ProArc and ARCLib - news and next development.]
    Brno, 2018.
    [Seminář k digitalizaci (nejen) pro krajské knihovny VII. 12.04.2018-13.04.2018, Brno]
    Institucionální podpora: RVO:67985971
    Klíčová slova: digital humanities * infrastructure for arts and humanities
    Obor OECD: Library science
    Web výsledku:
    https://drive.google.com/drive/folders/1CG3MKBGoiRGLr9T2U5nbCl-COsmSkmCw
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0293522
     
  2. 2.
    0460395 DE BXXS
    Karfíková, L. (ed.) - Hušek, V. (ed.) - Chvátal, L. (ed.)
    Gnadenlehre in Schrift und Patristik.
    [The Doctrine of Grace in the Scripture and Patristic Era.]
    Freiburg: Herder, 2016. Handbuch der Dogmengeschichte. Bd. 3, Christologie, Soteriologie, Ekklesiologie, Mariologie, Gnadenlehre. Faszikel 5a (1. Teil). ISBN 978-3-451-00708-8
     
  3. 3.
    0358664 - ÚT 2012 RIV US eng B - Monografie kniha jako celek
    Severa, L. - Trnka, Jan - Buchar, J. - Stoklasová, Pavla - Nedomová, Š.
    Changes in Rheological Properties of Hard Cheese during its Ageing.
    1. - New York: Nova Science Publisher Inc, 2011. 77 s. Food Science and Technology. ISBN 978-1-61209-722-0
    Grant CEP: GA AV ČR IAA201990701
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z20760514
    Klíčová slova: rheological properties * hard cheese * laser-vibrometry * surface waves
    Kód oboru RIV: GM - Potravinářství
    Web výsledku:
    https://www.novapublishers.com/catalog/product_info.php?products_id=22002&osCsid=566f5dcbd7fb5eeca2c414c73b7377b5
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0196626
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.