Košík

  1. 1.
    0485590 - FZÚ 2018 RIV US eng C - Konferenční příspěvek (zahraniční konf.)
    Turčičová, Hana - Novák, Ondřej - Smrž, Martin - Miura, Taisuke - Endo, Akira - Mocek, Tomáš
    Picosecond pulses in deep ultraviolet produced by a 100 kHz solid-state thin disk laser.
    High-Power, High-Energy, and High-Intensity Laser Technology II. Bellingham: SPIE, 2015 - (Hein, J.), s. 1-6, č. článku 95130V. Proceedings of SPIE, 9513. ISBN 978-1-62841-634-3. ISSN 0277-786X.
    [Conference on High-Power, High-Energy, and High-Intensity Laser Technology II. Prague (CZ), 14.04.2015-15.04.2015]
    Grant CEP: GA MŠMT ED2.1.00/01.0027; GA MŠMT EE2.3.20.0143
    Grant ostatní: HILASE(XE) CZ.1.05/2.1.00/01.0027; OP VK 6(XE) CZ.1.07/2.3.00/20.0143
    Institucionální podpora: RVO:68378271
    Klíčová slova: thin-disk laser * Critical phase-matching * high average output power * second harmonic generation * fourth harmonic generation * deep ultraviolet * picosec
    Obor OECD: Optics (including laser optics and quantum optics)
    http://proceedings.spiedigitallibrary.org/volume.aspx?volumeid=17179
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0280545
     
     
  2. 2.
    0356071 - ÚFE 2011 CZ eng A - Abstrakt
    Herranz, S. - Bocková, Markéta - Homola, Jiří - Marazuela, M. D. - Moreno-Bondi, M. C.
    SPR biosensor for the detection of microcystins in environmental samples.
    EUROPT(R)ODE X. Vol. XConference on Optical Chemical Sensors and Biosensors. Praha: Institute of Photonics and Electronics AS CR, v.v.i, 2010 - (Homola, J.). s. 206-206. ISBN 978-80-86269-20-7.
    [EUROPT(R)ODE X – X.Conference on Optical Chemical Sensors and Biosensors. 28.03.2010-31.3.2010, Praha]
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z20670512
    Klíčová slova: Microcystin-LR * Label-free biosensor * surface plasmon resonance
    Kód oboru RIV: JB - Senzory, čidla, měření a regulace
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0194691
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.